ДИМИТЪР ХАЛАЧЕВ
E: info@dim-fx.co.uk
M: +359 888 918648

BG | EN | DE | NL

 

НАЧАЛО
ПРОДУКТИ

FLYARCH
Видео
Кино
Интериор
3D&FX
Реклама
Аеро фото
Фотография

КЛИЕНТИ
ЗА НАС
КОНТАКТИ

Интерактивна визуална разходка

 

logo
FLY ARCH е запазена марка на DIM FX.

Използването на съвременни системи и техники за създаване на качествени изображения и филми са идеален вариант за презентации свързани със строителство и архитектура, както за бъдещи, така и за завършени обекти. Най - новото, което предлагаме като реклама и презентация е визуализирането на бъдещ архитектурен проект, съчетан с реално заснет терен от въздух и земя. Основното предимство на този подход е, да се покаже на крайния клиент (бъдещия собственик или наемател) максимално реалистичен изглед на имота, в които ще инвестира. По този начин се стимулират продажбите на зелено. От всички планове, чертежи и проекти да се сведе до разбираема за крайния клиент визуализация, като се набляга на натуралните предимства на терена - планини, езера, пътища, инфраструктура, обграждащи бъдещият архитектурен проект. Всъщност колкото по- красива е вашата сграда и място, толкова по-добре ще пасне този вид реклама.

-На нашият сайт можете да видите няколко видео материали, презентиращи различни видове дейност на фирмата. Всички са компресирани, за да бъдат лесно достъпни през интернет. Реалните материали са с високо качество и могат да бъдат представени при необходимост.

НОВО!!! ВЪЗДУШНИ СНИМКИ С КУАДКОПТЕР! 

Бърз и достъпен начин за заснемане на всякакъв вид обекти!
Поради засиления интерес на наши клиенти към заснемането от въздуха на различни обекти на места, попадащи в зони, изключващи летенето с мотоделтапланер или паратрайк, от днес FLYARCH стартира нова услуга - заснемане с куадкоптер или познат още като квадракоптер.
Какво представлява квадракоптерът? - това е малък безпилотен летателен апарат задвижван от четири витла и електрическа батерия. Изключително маневрен и надежден куадкоптера дава възможност за действие там където не е подходящо да се вдигне голяма машина с пилот и фотограф или оператор.
Какви са предимствата на заснемането с куадкоптер?

  • На първо място той може да лети практически на всякъде. Заснемане на сгради и парцели или движещи се обекти са само част от дейностите за които е подходящ куадкоптера.
  • По-ниска цена  - фактът, че куадкоптера лети захранван от батерия и е безпилотен прави и цената на заснемането осезаемо по-ниска от тази на заснемането от мотоделтапланер с оператор или фотограф. Снимките се правят от GoPro Hero3 black edition, което също намалява разходите в сравнение с вдигането във въздуха на по-тежката и по-скъпа професионална техника, като в същото време резолюцията на снимките и видео-материалите е оптимална.
  • Напълно безвреден за околната среда  - за задвижването си не ползва единствено ел. енергия.

 

© 2007-2009 Dimitar Halachev